Русенци могат да се насладят на преобразувания площад и да посетят

...
Русенци могат да се насладят на преобразувания площад и да посетят
Коментари Харесай

Деца направиха истинска горска еко пътека около РБ „Любен Каравелов“

Русенци могат да се насладят на преобразувания площад и да посетят Третата интернационална галерия „ Приказният свят на природата “

Благодарение на креативния възторг на нашите дребни художници, успяхме да превърнем пространството към Република България „ Любен Каравелов “ в същинска горска еко пътека. По нея „ пътешествениците “, можеха да срещнат, въпреки и денем голям брой красиви бухали, направени от прежда, хитра лисица, „ издялана “ от натурален корен, цялостен плаж от изтънчено изрисувани мидички и още доста и доста детски ръце вплетени в отбрана на природата – Живот.

Така с доста усмивки и страсти протече еко пленера „ Да прегърнем Живота “, с който се завърши огромния живописен еко Проект „ Приказният свят на природата “, иницииран от Сдружение с нестопанска цел „ Дунавско зарево “ и финансиран по Програма „ Култура “ на Община Русе.

До 17 септември русенци ще могат да се насладят на преобразувания площад и да посетят Третата интернационална галерия „ Приказният свят на природата “, събрала творбите на към 500 деца от България и света.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР